Eurobasket

Κολέ: «Υπόδειγμα ο Τιλί, να έχει μία εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να «κόψει» τον Κιμ Τιλί από τη δωδεκάδα της Γαλλίας εξήγησε ο Βενσάν Κολέ, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του νέου φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Μέλι… έσταζε για τον Κιμ Τιλί ο Βενσάν Κολέ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας αποφάσισε να «κόψει» τον νέο φόργουορντ του Ολυμπιακού από τη δωδεκάδα των «τρικολόρ» για το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο τόνισε πως ο 29χρονος είναι υπόδειγμα και παράλληλα του ευχήθηκε να έχει μία εξαιρετική σεζόν με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βενσάν Κολέ:

«Ήμασταν υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε σήμερα (30/8) τη δωδεκάδα. Το σκεφτήκαμε πάρα πολύ για να καταλήξουμε στην τελική μας απόφαση. Η απόφαση ήταν δύσκολη, καθώς είχαμε αρκετά προβλήματα με διάφορους παίκτες, όπως οι Πουαριέ και Σεραφέν. Ο Κιμ (σ.σ. Τιλί) ήταν υποδειγματικός, όπως πάντα στην εθνική Γαλλίας, από την αρχή της προετοιμασίας. Ωστόσο, η ομάδα είχε ανάγκη από έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Λουί Λαμπιρί, ο οποίος μας θα μας δώσει κάτι διαφορετικό στο παρκέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κιμ για τη δουλειά και την συμπεριφορά του και του εύχομαι να έχει μία εξαιρετική σεζόν με τη νέα του ομάδα, τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x